logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

CONDUCEREA IN LUCRARE


Nr.descarcari: 1156

Descriere

Un proverb chinezesc spune: „Înaintea unui om mare se afla întotdeauna mai multi oameni mari.“ Adevarul este ca munca în echipa este esenta succesului. Întrebarea nu este daca echipele au valoare. Întrebarea este daca recunoastem acest fapt si devenim jucatori mai buni ai echipei. De aceea spun ca un singur om este prea putin pentru a atinge maretia. Nu poti face nimic cu adevarat valoros de unul singur. Aceasta este legea semnificatiei.
Te provoc sa te gandesti la un singur act cu o semnificatie genuina în istoria omenirii care sa fi fost facut de o singura fiinta umana. Indiferent de persoana pe care ai numi-o vei observa ca a fost implicata si o echipa de oameni. De aceea a spus presedintele Lyndon Johnson: „Nu exista probleme pe care sa nu le putem rezolva împreuna si sunt foarte putine cele pe care le putem rezolva singuri.“
C. Gene Wilkes, în cartea lui Jesus on Leadership [Isus despre conducere], observa ca puterea echipelor nu numai ca este evidenta în lumea moderna a afacerilor, dar ea are si o istorie profunda, chiar si în vremurile biblice. Wilkes afirma:
– Echipele implica mai multi oameni, facand astfel disponibile mai multe resurse, idei si energie decat în cazul unui singur individ.
– Echipele maximizeaza potentialul liderului si îi minimalizeaza slabiciunile. Punctele tari si cele slabe sunt mai vizibile în cazul indivizilor.

– Echipele ofera mai multe perspective asupra modului în care sa fie împlinite nevoile sau sa fie atinse obiectivele, concepand astfel cateva alternative pentru fiecare situatie. Întelegerea individuala este foarte rar mai larga s

Carti recomandate

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina - gri Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer

 

Lumina pentru pasul urmator Stormie Omartian

 

Fauritorul de cercuri Mark Batterson

 

Simti ca vrei sa renunti David Wilkerson

 

Viata condusa de scopuri Rick Warren

 

Cultura in schimbare David D. Henderson