logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

RS 50 primavara 2021: CUM SA RAMAI STATORNIC INTR-O CULTURA MEREU IN SCHIMBARE


Nr.descarcari: 698

Descriere

Cum sa ramai statornic intr-o cultura mereu in schimbare

Cuprins:

1.    Prin vale, de George Wood. Articolul are la baza Psalmul 23 si descrie felul in care se raporteaza adevarurile din ea la evenimentele care se petrec in prezent in intreaga lume.
2.    Socializare nefunctionala, de Scott Hagan. Un articol despre necesitatea momentelor sacre de singuratate care garanteaza o conducere spirituala de succes si despre provocarea pe care o constituie retelele sociale in stabilirea adecvata a prioritatilor.
3.    Statornicie in misiune in era furiei, de Dr. Ed Stetzer. Cum pot actiona crestinii intr-un mod care sa-L onoreze pe Dumnezeu intr-o cultura marcata de scindari si ostilitati?
4.    Cum sa-i abordezi pe cei nemantuiti din a doua generatie, de Joseph Lear. Cum sa impartasesti Vestea Buna cu a doua generatie de necredinciosi si fosti credinciosi.
5.    O alegere imposibila, de John Davidson. Un articol care dezbate problema eticii indeplinirii obligatiilor financiare intr-o situatie de criza.
6.    De ce lucrarea cu femeile trebuie sa fie mai profunda?, de Kay Burnett. Articolul provoaca femeile crestine sa fie mai profunde in lucrurile Domnului.
7.    Ocupatie si plictiseala, de John Davidson. Articolul descrie cum sa fii un bun ispravnic in fiecare etapa a vietii.
8.    O metoda mai eficienta de a sluji celor saraci, de R. Dale Stephens Jr. Articolul dezbate problema echilibrarii capitalului social al bisericii in cartier.
9.    Cum sa ii abordezi pe cei din generatiei Z, de Will Jones. Articolul ne ajuta sa intelegem cum sa abordam noua generatie de tineri.
10.    Noua realitate, de Joel si Mellisa Quinos. Articolul ofera cateva principii privind felul in care putem sluji familiilor netraditionale.
11.    De Anul Nou: cum sa profiti de sansa unui nou inceput, de Andrea Lathrop. In acest articol suntem provocati sa-L „cautam pe Dumnezeu si sa ne stabilim ruta pe care sa mergem.”
12.    Schimba-ti perspectiva asupra pozitiei de lider, de Robyn Wilkerson. Articolul ne incurajeaza sa ne maximizam potentialul in slujire prin schimbarea perspectivei.
13.    Patru sfaturi pentru o predicare mai eficienta, de Rich Wilkerson. Scopul articolului este sa ne ajute sa devenim predicatori mai eficienti.
14.    Influenta experientei, de G. Robert Cook Jr. Cinci strategii pentru implicarea varstnicilor in lucrare.
15.    O solutie penticostala la problema provocarilor stiintei, de George Paul Wood. Articolul examineaza modul in care un credincios penticostal poate infrunta schimbarile influentate de stiinta.
16.    Galileea primului secol: Contextualizarea lui Isus, de Marc Turnage. Articolul sugereaza faptul ca intelegerea lui Cristos si a lucrarii Sale depinde de intelegerea contextului in care a trait El.  
17.    Inimi deschise, usi deschise: Biserica dupa Matei 25, de Wilfredo De Jesús. Articolul evidentiaza „mesajul, misiunea si metoda Bisericii penticostale dupa Matei 25”.
18.    Valoarea unei Biblii de studiu, de Bob Novac
19.    Despre Mileniu (Împãrãþia de o mie de ani) și vremea sfârșitului, de H. Maurice Lednicky
20.    Cum sã duci misiunea pânã la capãt într-o culturã  mereu în schimbare, de Edgar Reed

Carti recomandate

Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc Ruth Bell Graham

 

Un cuplu dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George, Jim George

 

Uneori castigi alteori inveti: Cum sa transformi un esec intr-un castig John C. Maxwell

 

Pantec fara prunc, suflet incercat Marlo Schalesky

 

Biblia de studiu pentru copii - Coperta cartonata Life Publishers

 

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina, Editie lux-Coperta piele neagra, auriu, index de cautare, fermoar Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer