logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

RS3: Evanghelism 1998


Nr.descarcari: 2205

Descriere

Evanghelistul Matei inregistreaza aceasta declaratie ca fiind ultima si cea mai mare dintre toate poruncile lui Isus. Evanghelismul, asa cum il defineste Isus Hristos, incepe cu predicarea Evangheliei. Apoi, evanghelismul continua lucrarea pana cand acei noi convertiti sunt “ucenicizati”, instruiti si pregatiti . . . pentru a merge ei insisi sa evanghelizeze . . . predicand, castigand suflete pentru Hristos si invatandu-le. Acest proces continuu de evanghelizare-ucenicizare este insasi esenta planului lui Dumnezeu!
De peste 80 de ani organizatia Assemblies of God, SUA, s-a dedicat in totalitate evanghelizarii tuturor natiunilor, apoi ucenicizarii si instruirii noilor convertiti astfel incat acestia, la randul lor, sa-i evanghelizeze si sa-i ucenicizeze pe altii!
Aceasta este viziunea care ne-a insufletit si pe noi, misionarii din Romania, in timp ce am ajutat la instruirea tinerilor din scolile biblice din Bucuresti, Timisoara, Tirgoviste, Constanta si Bistrita. Dorinta noastra este de a instrui pastori, evanghelisti si misionari astfel incat acestia sa fie complet echipati si trimisi DIN Romania pana la marginile pamantului. Pentru ca pastorii si evanghelistii sa-si indeplineasca chemarea pe care au primit-o din partea lui Dumnezeu, este nevoie de mai multa literatura crestina pentru pregatire. Aceasta este motivatia pentru care Life Publishers a publicat Biblia de Studiu pentru o Viata Deplina, traduce cu multa sarguinta manuale teologice si editeaza revista RESURSE SPIRITUALE.
In Bucuresti, in fiecare saptamana, Biserica Internationala impartaseste mesajul lui Isus la oameni din 30 de tari, din randurile acestora facand parte si multi romani. Cu ocazia fiecarei sarbatori de Paste, aceasta biserica condusa de misionari, organizeaza evanghelizari in masa, in colaborare cu penticostali, baptisti, luterani, crestini dupa Evanghelie si altii. De fiecare data, Sala Palatului din Bucuresti a fost plina de ascultatori, mii de oameni asistand la “Crucea vie”, si la mesajul Mantuitorului inviat. Ne bucuram sa vedem ca Dumnezeu lucreaza in vietile oamenilor din Romania!
Activitati evanghelistice sunt si lucrarile de ajutorare a orfanilor, copiilor strazii si a altor oameni aflati in nevoie, care sunt ajutati atat in ceea ce priveste nevoile lor materiale, cat si cele spirituale, prin organizatia Orasul Sperantei din Bucuresti.
In taberele si la conferintele de tineret am vazut sute de tineri care au raspuns chemarii lui Hristos sub puterea Duhului Sfant, in timp ce vietile lor au fost schimbate pentru eternitate. In ianuarie, la una din aceste conferinte, peste 200 de tineri romani s-au dat pe ei insisi lui Dumnezeu, dedicandu-si intreaga viata slujirii in campul Evangheliei. Multumim Domnului ca putem lua parte la trezirea spirituala pe care El, Domnul Secerisului, o face in Romania!
Articolele care au fost alese pentru acest numar al RESURSELOR SPIRITUALE au menirea sa ne inspire fiecaruia o dorinta reinnoita de a castiga Romania pentru Hristos. Sa ne dedicam cu totii evanghelizarii fiecarei localitati si tuturor vecinilor
nostri, folosind toate mijloacele pe care le avem la dispozitie, precum si lucrarii de echipare a acestei generatii pentru a predica Evanghelia lui Isus Hristos. Evanghelizarea este prima prioritate a lui Dumnezeu, si aceasta trebuie sa fie si prioritatea noastra!
Rick Cunningham
 
 
 
CUPRINS
Billy Graham - Fã lucrul unui evanghelist
George O. Wood - Cei pierduti - restaurarea unui sentiment al urgentei L
oren Triplett - Îndeplinirea marelui scop al evanghelizãrii
Luis Palau - Prioritatea supremã, uitatã a Bisericii Anthony
D. Palma - Studiu pe cuvânt: poimaino - pãstori 

Carti recomandate

Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc Ruth Bell Graham

 

Un cuplu dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George, Jim George

 

Uneori castigi alteori inveti: Cum sa transformi un esec intr-un castig John C. Maxwell

 

Pantec fara prunc, suflet incercat Marlo Schalesky

 

Biblia de studiu pentru copii - Coperta cartonata Life Publishers

 

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina, Editie lux-Coperta piele neagra, auriu, index de cautare, fermoar Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer