logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

RS 43: Proclamarea ADEVARULUI intr-o lume seculara


Nr.descarcari: 1463

Descriere

Proclamarea ADEVARULUI intr-o lume seculara

Michael J. Beals – Lucrarea bisericii penticostale intr-o cultura dominata de relativism. O biserica activa marcata de prezenta Duhului este un adapost trainic si plin de viata pentru cei care tanjesc dupa o temelie tare si statornica.

Randy Hurst – Comunicare transculturala. Propovaduirea clara a lui Cristos intr-o lume seculara. Ca sa-l propovaduim pe Cristos intr-un mod eficient in aceasta societate seculara, trebuie sa recunoastem faptul ca ne adresam culturii seculare din perspectiva culturii bisericesti. Dar ca sa ajungem la inima celor nemantuiti trebuie sa le vorbim pe limba lor, nu a noastra.

Rick Thomas – Samanta insemnata. Din seria secerisului permanent. Samanta ta este insemnata? (Partea a 10-a). Samanta insemnata este cea care are semnificatie si valoare si care aduce rod. Dumnezeu vrea sa semanam cu darnicie, dar Il preocupa mai mult daca samanta noastra este cu adevarat valoroasa. Un seceris permanent (Partea a 11-a). Samanta insemnata produce recolta permanenta care te va binecuvanta pentru eternitate.

John H. Spurling – Construieste punti. Cum sa ajungi la inima celor care nu apartin vreunei biserici prin intermediul slujbelor de duminica. Cand suntem pusi in fata provocarii incredibile de a ajunge la inima celor pierduti, avem nevoie de interventia Dumnezeului Atotputernic. Toate planurile si pregatirile noastre nu pot inlocui prezenta lui Dumnezeu.

H. Maurice Lednicky – Seria Viata in Imparatie (Partea a 15-a). Voluntari, nu robi. In calitate de copii ai Imparatiei Lui este o onoare si o bucurie sa-L reprezentam pe Stapan si sa-L slujim asa cum vrea El.

Josh McDowell – Cum sa castigi generatia postmoderna care si-a pierdut capacitatea de a discerne binele de rau.

Marcia Lednicky – Incolo, surorilor, fiti sanatoase! Umplerea cu Duhul Sfant si ascultarea noastra de Cuvant se reflecta in casele noastre, in biserici si in lume.

Michael VanDoren – Predicarea biblica pentru o noua generatie. Noi predicam unei generatii disperate si vatamate, o generatie care are nevoie de atingerea plina de dragoste si vindecatoare a predicarii biblice sanatoase. Cuvantul are putere; predica-l.

George O. Wood – Pasi spre iertare. Gandeste-te la omul sau oamenii care te-au ranit. Ii vei ierta sau nu? Isus ne da putere sa implinim porunca Lui de a ne iubi vrajmasii.

Carti recomandate

Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc Ruth Bell Graham

 

Un cuplu dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George, Jim George

 

Uneori castigi alteori inveti: Cum sa transformi un esec intr-un castig John C. Maxwell

 

Pantec fara prunc, suflet incercat Marlo Schalesky

 

Biblia de studiu pentru copii - Coperta cartonata Life Publishers

 

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina, Editie lux-Coperta piele neagra, auriu, index de cautare, fermoar Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer