logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

RS 49 - toamna 2020: LIDERUL CRESTIN SI LUMEA LUI


Nr.descarcari: 655

Descriere

Liderul crestin si lumea lui

1.    Garry R. Allen, „Cum sa avem influenta asupra comunitatii? Principii esentiale pentru evanghelizarea si ucenicizarea comunitatilor noastre”

2.    Byron Klaus, „Aptitudini specifice adunarilor calauzite de Duhul Sfânt.” Observatii privind felul in care biserica isi poate dezvolta aptitudinea de a fi calauzita de Duhul.

3.    L. Alton Garrison, „Biserica orientata spre misiune sau preocupata sa se mentina?”

4.    Randy Hurst, „Principii si practici biblice pentru evanghelizare personala eficienta.” Patru caracteristici care pot ajuta biserica sa fie mai eficienta in abordarea si pastrarea oamenilor.

5.    Doug Oss, „Adevarata predicare. Chiar e nevoie sa le stii pe toate in predicare?” Cum poate un pastor evita sa fie absorbit de senzational in predicare?

6.    Eric Rust, „Limitele liderilor. Cum sa te conduci pe tine insuti: dinauntru spre afara.” Ce trasatura interioara ne face lideri eficienti?

7.    Rick Cole, „Sa onoram prioritatile lui Dumnezeu.” Scriptura ne reaminteste ca misiunile trebuie sa fie cheia umblarii in gratia lui Dumnezeu.

8.    George O. Wood, „Exista biserica de marime universala?” Nu trebuie sa ne preocupe faptul ca bisericile fac lucrurile diferit daca oamenii devin ucenici roditori ai lui Isus.

9.    Bob Robert Jr., „Plantarea bisericilor glocale.” Preocuparea unui pastor pentru slujirea Imparatiei.

10.    Justin Lathrop, „Cinci obiceiuri ale unui slujitor care pune pret pe relationare in cadrul Imparatiei.” Cu cât reteaua de relatii este mai intinsa, Dumnezeu are mai multe oportunitati de a spori lucrarea pe care o faci deja.

11.    Michael Clarensau, „Cum imi dau seama ca sunt prins in mrejele dusmanului „nu pot”? Cinci semne care pot indica ca suntem sub influenta dusmanului „nu pot”.

12.    Michael Clarensau, „Cum sa-l invingi pe dusmanul „nu pot”. Ce presupune infrângerea dusmanului „nu pot”?

13.    Steve M. Pike, „Metoda pâlniei”. Cum sa utilizezi cunostintele despre plantarea bisericilor ca sa-ti extinzi sfera de influenta?

14.    Steve Donaldson, „Orase mici... posibilitati marete: cum sa conduci biserica astfel incât comunitatea sa devina un loc mai bun de trait.” Sase pasi care permit bisericii sa preia un rol de conducere care va influenta comunitatea.

15.    Steve Donaldson, „Principii esentiale pentru a influenta transformarea spirituala in cadrul comunitatilor mici.” O lista cu principii care ne ajuta sa avem o influenta eficienta asupra comunitatii in care ne-a asezat Dumnezeu.

Carti recomandate

Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc Ruth Bell Graham

 

Un cuplu dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George, Jim George

 

Uneori castigi alteori inveti: Cum sa transformi un esec intr-un castig John C. Maxwell

 

Pantec fara prunc, suflet incercat Marlo Schalesky

 

Biblia de studiu pentru copii - Coperta cartonata Life Publishers

 

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina, Editie lux-Coperta piele neagra, auriu, index de cautare, fermoar Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer