logo
Arhiva Reviste
Parteneri
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul ResurseSpirituale.ro pentru a afla cele mai recente aparitii.

E-mail:
 

RS16: Biserica si evanghelizarea 2006


Nr.descarcari: 2243

Descriere

Marturia curajoasa de care credinciosii romani au dat dovada de-a lungul deceniilor
de persecutie religioasa a insemnat un curaj dumnezeiesc si a fost un model pentru comunitatea crestina din intreaga lume.
Cu o istorie atat de profunda este tentant sa continui sa te uiti in urma la “trezirile de odinioara”. Eu cred, oricum, ca Dumnezeu ne cheama sa ne uitam inainte. Cred ca ne cheama sa cautam fata Lui pentru o noua dorinta de a castiga sufletele pierdute.
Cum putem atunci sa atingem urmatoarea generatie cu Evanghelia? Cum putem atinge multimile de oameni de pe strazile oraselor si  satelor noastre? Cum putem sa le aratam ca biserica nu este doar o traditie, ci este un centru vibrant, un loc unde gasesti vindecare si izbavire? Raspunsul la multe din aceste intrebari poate fi
gasit in paginile acestei reviste, in timp ce citim fiecare articol intr-un spirit de rugaciune.
O biserica nou-testamentala nu trebuie sa fie doar una care se aduna, ci trebuie sa fie si una care se imprastie. In intreaga lume evanghelizarea pentru castigarea de suflete s-a schimbat de la evanghelizarea in masa la cea personala. Ca si lideri,
chemarea noastra este sa impartasim lucrarea de reconciliere cu intreg trupul lui Cristos, dand drumul evanghelismului din spatele amvonului in biserica. Indemnul din Efeseni 4:11 si 12 este ca noi trebuie sa-i echipam pe TOTI credinciosii cu uneltele necesare ducerii mesajului dragostei lui Dumnezeu. Pavel scrie: „Si El a dat pe unii apostoli, pe altii proroci, pe altii evanghelisti, pe altii pastori si invatatori; pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire pentru zidirea Trupului lui Cristos.”
Astazi bisericile penticostale din Romania experimenteaza o crestere fara precedent. Congregatiile de peste tot din Romania se intalnesc inainte de fiecare serviciu religios pentru un timp special de rugaciune. Acest zel sfant, impreuna cu
informatia din aceste articole, poate aprinde in inimile fiecaruia o noua pasiune pentru cei pierdut i. In schimb, acea pasiune pentru cei pierduti va reverbera prin fiecare congregatie.
In Ioan 20:21 Isus S-a adresat fiecarui credincios cand a poruncit: “... Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit si Eu pe voi”. In momentul in care incepem sa vedem sufletele oamenilor prin ochii lui Cristos, viziunea noastra pentru cei pierduti va deveni “each one -reach one”.
Dr. David Paul Kast

Carti recomandate

Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc Ruth Bell Graham

 

Un cuplu dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George, Jim George

 

Uneori castigi alteori inveti: Cum sa transformi un esec intr-un castig John C. Maxwell

 

Pantec fara prunc, suflet incercat Marlo Schalesky

 

Biblia de studiu pentru copii - Coperta cartonata Life Publishers

 

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu Jim George

 

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta Stormie Omartian

 

Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley

 

Faptele apostolilor Stanley Horton

 

O fata dupa inima lui Dumnezeu Elizabeth George

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina, Editie lux-Coperta piele neagra, auriu, index de cautare, fermoar Life

 

Cu capul in nori Karen Witemeyer